Proizvodnja i razvoj

open all close all

SIFLOOR AG

SIFLOOR AG, sa centralom u Surseeju, sredna Švajcarska, razvija i proizvodi visoko kvalitetne i za okolinu neškodljive suve lepkove za polaganje podnih obloga.

Iako je UZIN Utz AG međunarodna grupacija, SIFLOOR AG posluje samostalno i nezavisno, sledi vlastitu strategiju.

Već više od 20 godina SIFLOOR AG specijalizovan je za razvoj i proizvodnju visoko-kvalitetnih suvih lepkova. Inovativnim sistemima lepljenja switchTec, izvršen je snažan uticaj na razvoj tehnologije polaganja podnih obloga.

Patentirane visoko kvalitetne lepljive folije Sigan, koje garantuju jednostavno uklanjanje bez ostataka na staroj podlozi, postavile su nove standarde u lepljenju podnih obloga.

Kao vodeći stručnjaci na ovom području SIFLOOR nudi inovativna rešenja za lepljenje podnih obloga na stepeništima, kao i za lepljenje zidnih profila i holkera. 

Sigurnost okoline, kao i život i rad u zdravom okruženju, naša su glavna briga. Svi su switchTec proizvodi bez mirisa i ne sadrže rastvarače, smole i omekšivače.

Istraživanje i razvoj

Lideri u istraživanju i razvoju

Inovativni proizvodi proizvedeni su korišćenjem najnovije tehnologije, proverene u praksi. Tehničko odeljenje i odeljenje razvoja čine uspešan razvojni tim. Članovi tima pripremaju prototipove zavisno od potreba i zahteva tržišta, dok ih tehnolozi proveravaju u praksi. Naše proizvode stalno testiramo u sistemima na različitim osnovnim podlogama i u kombinaciji sa različitim podnim oblogama.

Proizvodnja

Kvalitet iz vlastite proizvodnje

Stroga kontrola kvaliteta odvija se od ulaska sirovina u proizvodnju, pa sve do izrade finalnog proizvoda. Za razliku od konkurencije, sve naše proizvode proizvodimo sami, te upravo zato znamo od čega su napravljeni. Naši proizvodi ne sadrže otrovne supstance štetne za korisnika i/ili prostor u kojem se radi i boravi. Kvalitet je naš najviši prioritet!

Saradnja

Saradnja usmerena na budućnost

Uspostavili smo odličnu saradnju sa vodećim proizvođačima podnih obloga, kao i sa pojedincima i institucijama koje utiču na formiranje javnog mišljenja. Saradnjom u razvoju proizvoda i stalnim testiranjem, garantujemo siguran i verodostojan sistem kako za korisnika, tako i za izvođača. Fokus smo usmerili na lakoću rukovanja i jednostavnost korišćenja, a uz pomoć stručnjaka, razvili smo suve lepkove i tehnologiju lepljenja u skladu sa opšte prihvaćenim propisima i pravilima koja vladaju na tržištu.