UNIHEM – sigurnost na svakom koraku

Kompanija UNIHEM Trading uspešno posluje od 2002 godine. I ako je istorija firme relativno kratka, profilisali smo se u kvalitetnog i pouzdanog partnera na području veleprodaje materijala specijalizovanih za izvođenje podopolagačkih radova.

Od samog početka firma na srpskom tržištu samostalno zastupa renomiranu nemačku grupaciju Uzin Utz AG. Pod zajedničkim imenom UZIN zastupljene su svetske robne marke Uzin, Pallmann, Wolff, Codex, RZ i switchTec.

Od januara 2013. godine grupacija Uzin Utz AG postala je 100% vlasnik Unihem-a, čime je potvrđena dugogodišnja uspešna saradnja, te postavljene osnove za zajednički nastup na srpskom tržištu sa ciljem pružanja dodatnih pogodnosti našim kupcima i partnerima.

Danas je Uzin Utz AG jedan od najvećih svetskih proizvođača građevinskih lepkova, cementnih estriha, masa za izravnavanje, te ostalih pratećih proizvoda za završne (pretežno podopolagačke) radove u građevinarstvu. Pažljivo biranim akvizicijama, neprekidnim razvojem, unapređivanjem i dopunom proizvodnog asortimana, UZIN predstavlja garanciju visokog kvaliteta i pouzdanosti u primeni vlastitih proizvoda. Osim Uzin veznih materijala za polaganje podnih obloga, u našem asortimanu nalaze se i visokokvalitetni i moderni Pallmann sistemi za završnu obradu drvenih podnih obloga, te Wolff alati i mašine za podopolagače.

Pallmann je firma sa više od 100 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i primeni lakova i ulja za parket, kao i sredstava za zaštitu i održavanje drvenih podova, dok Wolff već 50 godina nudi podopolagačima visokokvalitetne mašine i alate za uklanjanje starih podova, pripremu podloge i polaganje svih vrsta podnih obloga.

Osim gore nevedenih robnih marki, nudimo i Unipox završne industrijske podne sisteme, proizvedene na bazi epoksidnih smola i poliuretana, sa i bez organskih rastvarača, koji omogućavaju kvalitetnu i trajnu zaštitu betonskih i drugih podloga u industrijskim prostorima, radionicama, trgovinama, skladištima i drugim prostorima, gdje se zahteva otpornost završne podne površine na mehanička, hemijska i druga opterećenja.

Preko razgranate i dobro organizovane mreže naših kupaca, artikli iz naših prodajnih programa prisutni su u svim delovima Republike Srbije. Preko preduzeća Unihem iz Ljubljane, te sestrinskih firmi, uspešno delujemo i na području susedne Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Osim veleprodaje svojim kupcima pružamo i savetodavne usluge u primeni proizvoda i sistema koje nudimo. Naša tehnička služba i visoko-stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom u primeni, stoji Vam na raspolaganju u rešavanju svih eventualnih problema i nedoumica vezanih uz primenu programa koje nudimo.

U nadi da ćete nas prepoznati kao pouzdanog partnera, radujemo se budućoj saradnji.