Predstavljanje kompanije

Kompanija UNIHEM Trading d.o.o. iz Beograda, od svog osnivanja 2002.godine, uspešno zastupa renomiranu nemačku grupaciju Uzin Utz AG iz Ulma, nudeći srpskom tržištu proizvode koji imaju jako dugu tradiciju u primeni ne samo na zapadnim tržištima, već i na području ex Jugoslavije. Tokom vremena izrasla je u kvalitetnog i pouzdanog partnera na području veleprodaje veznih materijala i alata specijalizovanih za izvođenje podopolagačkih radova. 

Od septembra 2008. godine, grupacija Uzin Utz AG je ušla u vlasničku strukturu slovenačke, nama matične kuće UNIHEM d.o.o. iz Ljubljane, dodatno potvrdivši višedecenijsku uspešnu saradnju, postavljajući tako osnove za još snažniji nastup na srpskom tržištu, kroz još veću ponudu najnovijih materijala iz oblasti podopolagačkih radova. 

Sa posebnim ponosom ističemo da svojm klijentima, osim nabavke materijala, nudimo savetodavne usluge o primeni istih kao i obuku u vezi sa alatima i mašinama za podopolagače. Naša tehnička podrška i stručno osoblje koje je pruža, stoji Vam na raspolaganju u rešavanju svih izazova i nedoumica koje se mogu javiti u praktičnoj primeni. 

Ono što nas razlikuje od konkurencije je činjenica da mi nudimo celokupna rešenja, nudeći mogućnost da na jednom mestu, pored znanja, dobijete sve što Vam treba za podopolagačke radove. 

Pozivamo Vas da, zajedno sa nama, postanete karika u lancu uspešnog tima UZIN, koji 2011. Godine proslavlja 100 godina uspešnog poslovanja, čime se mogu pohvaliti samo retki.