Merkliste (0)

 
 
 

UZIN. Pod Pripada Vama. Uzin-ov novi imidž.

UZIN, lider na tržištu sistema za polaganje svih vrsta podnih obloga predstavio je, u saradnji s kupcima, novi brend imidž. Stvarni izvođači, držeći UZIN-ovu zastavu, novim sloganom "UZIN. Pod pripada vama." simbolizuju uspeh koji su postigli sarađujući s UZIN-om.

Novi imidž demonstrira koliko je važna međusobna saradnja između izvođača i proizvođača u postizanju zajedničkog uspeha. Kampanja se provodi u većem broju zemalja širom Evrope. Uwe Miess, direktor prodaje i marketinga Unihema, objašnjava ključne ciljeve novog brend imidža: "UZIN, novim imidžom, šalje vrlo jasnu poruku: "Mi smo stručnjaci u poslu kojim se bavimo". Naši kupci i partneri širom sveta mogu se osloniti na kvalitet UZIN proizvoda i usluga koji ispunjavaju najviše standarde. Kampanja će u budućnosti simbolizovati vrlo jasnu poruku poverenja između izvođača, distributera i UZIN-a, što predstavlja presudan doprinos dugoročnoj saradnji i partnerstvu."

Izvođači se nalaze u središtu vizuelnog identiteta kampanje, predstavljajući sebe preko projekata koje su izvodili UZIN-ovim proizvodima, uz tehničku i stručnu podršku UZIN-a. Reklama pruža informacije o konkretnim tehničkim izazovima, kao što su npr. izvođenje radova u vrlo kratkom roku i bez zagađenja radne okoline, ispunjavanje posebnih zahteva kupaca ili standarda, uz ograničenja u pogledu zaštite okoline. Držeći u rukama UZIN zastavu, kupci simbolizuju UZIN-ova sistemska rešenja i garanciju kvaliteta, stručnog izvođenja, kao i vrhunske klase polaganja podnih obloga. Motivi nove UZIN-ove kampanje doprinose jasnom vizuelnom izrazu. Visoko kvalitetne fotografije predstavljaju vrhunske standarde UZIN brenda i naglašavaju liderski položaj na tržištu.