UZIN VIZIJA – vizija u koju verujemo

Naša vizija

UZIN Utz AG Grupa je samostalna porodična kompanija sa međunarodnim ugledom i iskustvom, koja proizvodi i nudi proizvode, rešenja i inovacije vezane za polaganje, održavanje i sanaciju podnih obloga. Stalnim aktivnim delovanjem doprinosimo poboljšanju stručnosti ugradnje, te podižemo kvalitet proizvoda i usluga na svim segmentima tržišta polaganja podnih obloga.

Naša misija

Međunarodni uspeh i zasluženi visoki ugled daje nam snagu i stabilnu osnovu za profesionalnu saradnju sa arhitektama, donosiocima odluka, proizvođačima podnih obloga, specijalizovanim trgovinama, podopolagačima i krajnjim korisnicima, i to po pitanju svih tema vezanih za podne obloge.

Naša stručnost na području ugradnje podnih obloga u nama izaziva strast i spremnost za dalji razvoj, težnju za inovacijama i postizanjem još višeg kvaliteta naših proizvoda/sistema, te stručne podrške koju pružamo našim partnerima.

Naše proizvode aktivno nudimo na svim evropskim tržištima, tržištu SAD-a i Republike Kine. Naš internacionalni način rada temelji se na razmeni iskustava i znanja.

U skladu sa sloganom „U rule the floor“ osigurali smo poverenje i trajnu saradnju s našim partnerima i interesnim grupama. Pristupamo s punim entuzijazmom i poštenjem. Naši saradnici su najvažniji činilac našeg uspeha. Ugodna radna okolina povezana sa slobodom odlučivanja, doprinela je formiranju motivisanih i višefunkcionalnih radnih grupa uz čiju pomoć postižemo zadate ciljeve.

U našoj kompaniji svesni smo vlastite odgovornosti u pogledu ekologije i povezanosti čoveka i prirode. U proizvodnji proizvoda i pružanju usluga, važna nam je sigurnost izvođača i krajnjih korisnika, ekonomično korišćenje resursa i ekološka orijentacija. Na svim nivoima delujemo prema vlastitoj inicijativi u duhu odgovornog poslovanja, dosledno sledimo vlastite ciljeve uz obavezu ispunjenja svih društvenih vrednosti i zakonskih normi. Pri tome imamo zajednički cilj: osigurati rast i finansijsku nezavisnost.

Naše vrednosti 

  • Odgovornost. Svesni smo odgovornosti za vlastito ponašanje. Ona se odnosi na sve postupke, stvari i ljude koji su deo naše kompanije – stranke, dobavljače, saradnike(ce), deoničare, kao i institucije, konkurente, okolinu i društvo u celini.
  • Opredeljenje. Dajemo nove predloge s pozitivnom energijom kako bi aktivno iskoristili nove potencijale tržišta, te tako ubrzali rast. Ovaj izraženi optimizam oblikuje naše odnose sa strankama, poslovnim partnerima, i kolegama/koleginicama te ih uzdiže daleko iznad nivoa svakodnevnog poslovanja.
  • Partnerstvo. Želja i sposobnost za konstruktivnom saradnjom podupiru unutrašnje i spoljne procese na svim nivoima kompanije, te na taj način podstiču produktivnu radnu klimu. Poštenje i partnerski odnos su pri tome osnova našeg ponašanja.
  • Otvorenost. Nosioci smo inicijativa otvorenih za razvoj i inovacije u sektoru. Podupirući slobodu kreativnog razvoja, novim idejama  i stalnim poboljšanjima omogućavamo napredak.
  • Iskrenost. Direktna komunikacija i verodostojnost, bez skrivenih namera, temelj je našeg poslovanja.
  • Povezivanje. Za nas lojalnost nije samo fraza, nego se aktivno primenjuje u međusobnim odnosima između kompanije i njenih saradnika(ca). Međusobno poštovanje, integritet i poverenje glavni su stubovi na kojima gradimo naše dugoročne i, na uslužnost, orijentisane radne poslovne odnose.
  • U stalnoj potrazi za vrednostima i idejama stvaramo temelje poverenja i lojalnu i stabilnu vezu između svih naših saradnika i partnera.